Välkommen

Välkommen till www.borstig.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

 

 

Börstigsbladet

2019

Lieslåtter på Kurebo ängar kommer att ske den 3 augusti, naturskyddsföreningen önskar att så många Börstigbor som möjligt deltar med lie eller räfsa, eller bara närvaro för att förkovra sig lite om den speciella flora som finns där. Naturskyddsföreningen bjuder på sill och potatis i Kurebo trädgård. Fikakorg och bestick tar ni med hemifrån. Vi ses halv nio vid Kurebo eller när ni har tid att komma.

Brännboll i Hjälmsered för tjugonde året!!! Hos Bernt o Carina. I år kör vi på en lördag, den 10 augusti 18.00. Alla välkomna antingen som hejaklack eller spela. Tag med något att äta o dricka till knytisen i trädgården, grillarna är tända och kaffe o kaka bjuder vi på.

Friluftsgudstjänst på Ljungåsen den 18 augusti kl 15.00, medtag kaffekorg till en stunds samvaro efter tjänsten.

Utflykt till bokcafe´t i Od den 1 september kl 13.30 samlas vi vid Börstig kyrka för avresa till Od, där väntar oss en bakverksbuffe samt för den som önskar en promenadslinga till Ods medeltidskyrka. Ingen anmälan behövs då vi preliminärbokat, men om du vill så kan du ändå skicka ett sms till Siv 070-573 46 74 så vi hamnar någorlunda rätt i den preliminära bokningen på bokcafe´t.

Tipspromenad torsdagen den 29 augusti cyklar vi ner till Trädet och Kronogården för att gå årets sista tipspromenad, fika finns att köpa där, samling vid Börstigs kyrka kl 17.30.

                                        ----------------------

Hembygdens dag firar vi traditionsenligt i bygdegården på Kristihimmelfärdsdag den 30 maj kl 13.00 - 16.00, med en tipspromenad i omgivningarna och kaffeservering i bygdegården, med en stunds eftermiddagssamvaro och hoppas att så många som möjligt passar på att deltaga, välkomna!

Gudstjänst i Börstig kyrka missionsdagen, den 16 juni kl 15:00.

Cykelrally... den 26 juni 18.30, vi utgår från Ljungåsen och kör " ena granner runda" med lite tipsfrågor utmed vägen, när vi kommer tillbaka grillar vi något medhavt, grillar finns...

Gudstjänst i Börstig kyrka sommarmusik, den 7 juli kl 18.00.

Rekordmånga besökare kunde vi glädjas åt första maj på vår byaloppis, så nu blir det en utmaning att toppa detta till nästa år .....

Facebookgrupp som heter Börstigs anslagstavla finns nu, bli medlem och följ vad som händer!

                            ___________________________

Information angående "förstamajloppisrally" gå till sidan kallad Hem

MARS

Hembygdsföreningen håller årsmöte måndagen den 11 mars kl 18.30 i Börstig Bygdegård, Välkomna!

Våffeldag, våren är på intågande och som traditionen bjuder så har vi lite för tidig våffeldag i Bygdegården söndagen den 17 mars. Alla välkomna för en stunds gemenskap någon gång mellan 14.00 - 17.00. Du som är vuxen betalar 30:- för kaffe o våfflor.

Gudstjänst i Börstig kyrka 28 april kl 10.00.

Byaloppisen 1 maj i fjol blev en succe´ som vi kör repris på igen!! Den som vill delta har försäljning hemma på gårdsplanen, om du inte vill vara hemma så finns möjligheten att hyra in sig i bygdegården. Beskriv gärna vad du bjuder ut, om det är "linne o lump" "skrot o korn" eller "kaffe o kaka" Carina i Hjälmsered och Anna i Nydal samordnar med vilka ställen som är med, och praktiskt runt omkring....

Vill du vara med så kontaktar du oss med ett samtal eller sms så snart som möjligt för att få igång lite marknadsföring. Vi kommer även denna gången använda oss av facebook och Börstigs hemsida, www.borstig.n.nu

Kontakter Carina 070 487 51 63 eller Anna 072 183 38 08

             _________________________________

Vill du ha med något på Börstigbladet så maila carina.andersson5@spray.se eller tel. 070-487 51 63

Vill du hyra bygdegården så kontaktar du Carina 070 - 487 51 63 eller Ingrid 070-685 99 13 eller Hillevi 070 - 274 62 76, betala gärna hyror med swichnummer 1232722965

Januari

Grötfest i Bygdegården lördagen den 2 februari kl 19.00               Risgrynsgröt, skinka, smör o bröd, kaffe o tårta, med andra ord ett riktigt kalas! Underhållning av Leif-Henrik & Tiverman "lite från förr" allt detta för en hundralapp!! Barnen gratis. Vik denna kvällen för att träffas o umgås i glada vänners lag...  Alla hjärtligt välkomna!

Bygdegårdsföreningens årsmöte den 4 mars kl 19.00, du vet väl att alla vi som bor i socknen är medlemmar automatiskt. Välkomna!

Hembygdsföreningens årsmöte den 11 mars kl 18.30. Välkomna!

Gudstjänster i Börstig, 3 mars kl 15.00 och 28 april kl 10.00

Byaloppisen 1 maj blev en succe´som vi kör repris på igen!! Mer info senare....

Tycker du om att måla... så kommer vi att träffas i Bygdegården några veckor i vår. Kjell-Åke är kontaktperson 072-588 62 39

 

December

Gudstjänst i Börstig kyrka 1:a advent kl 15.00

Nyårsbön nyårsafton 31 december kl 15.00

Lussekaffe med Kjell-Åkes tipstolva i Ljungåsen den 12 december kl 19.00

Luciatåg i Börstig Bygdegård 15 december kl 17.00, för första gången på länge kan vi glädjas åt att kunna sätta ihop ett luciatåg med barn från socknen. Luciakaffe med bullar o pepparkakor och besök av tomten!! Finns det fler barn som vill vara med så kontakta Anna i Nydal 072-183 38 08

Grötfest i bygdegården den 2 februari, vik denna kvällen redan nu! Mer info senare....

Byaloppisen 1 maj blev en succe´ som vi kör repris på igen!! Mer info senare....

Tycker du om att måla... så kommer vi att träffas i bygdegården några veckor i vår. Kjell-Åke är kontaktperson 072-588 62 39

Bygdegårdsföreningens rop på hjälp resulterade i frivilliga bidrag på 3 840 kronor som blivit ett tacksamt bidrag till underhållet. Möjlighet att swisha finns alltid.. märk med "bidrag" 1232722965

                                                                                                                                                                                                    

Ekehagens Forntidsby, höstcafe

Två torsdagar med spännande cafeprogram och trivsel vid kaffeborden framför brasan.

Torsdagen den 22 november kl 14.00                                                           Den lokala överheten ogillar Lasses tjuvjakt. Med risk att förlora allt sätter han sig tjurskalligt till motvärn. Producerad av Affekt film. Fri entre och fika!

Torsdagen den 29 november kl 14.00                                                 Torpinventering i Habo, fast på ett annat sätt! Lars-Olof Markstad visar hur torp dokumenteras digitalt och hur de laga skifteskartorna från Lantmäteriet används. Fri entre och fika!

Jobbardagar

Jobbardagar med vår fina bygdegård den 25 o 26 augusti vid 10-tiden båda dagarna. Bygdegårdsföreningen bjuder på korv o fika.

Du som hellre vill sponsra en ansträngd ekonomi med ett ekonomiskt bidrag, så ska stolarna kläs om och det kostar ca 220:-/st, varför inte skänka till den stol du sitter på nästa gång du är i bygdegården....:) Tacksamma för det stöd vi får, som kommer att redovisas på nästa Börstigblad. Swish 123 272 29 65 Börstig bygdegårdsförening, märk överföringen med "bidrag".

Utfykt till Falekvarna

Utflykt till Falekvarna i år igen, ett besök hos en blomstervirtuos, Sten Strand 89 år som i år planterat ut över 700 dahlior i sin trädgård. Besöket kommer att ske när blomningen är som vackrast. Söndagen den 2 september, samling vid Börstig kyrka 16.15, medtag kaffekorg, anmäl till Carina 070-487 51 63 före 19/8, ifall det blir någon ändring.

Tipspromenad

Tipspromenad torsdagen 30 augusti cyklar vi ner till Trädet och Kronogården för att gå årets sista tipspromenad, fika finns att köpa där, samling vid Börstig kyrka 17.30.

Lieslåtter på Kurebo ängar

Lieslåttern kommer att ske den 4 augusti, Ängens Dag, naturskyddsföreningen önskar att så många Börstigbor som möjligt deltar med lie eller räfsa eller bara närvaro för att förkovra sig lite om den speciella flora som finns där.

Naturskyddsföreningen bjuder på sill och potatis i Kurebo trädgård. Fikakorg och bestick tar ni med hemifrån. Vi ses halv nio vid Kurebo eller när ni har tid att komma.

Gudstjänst på Ljungåsen

Söndagen den 5 augusti klockan 17.00, medtag kaffekorg till en stunds samvaro efter tjänsten.                                                                                 

Brännboll i Hjälmsered

Brännboll hos Bernt o Carina. I år kör vi på en lördag,den 11 augusti kl 18.30. Alla välkomna antingen som hejaklack eller spela... Tag med något att äta o dricka till knytisen i trädgården, grillarna är tända och kaffe o kaka bjuder vi på.

Hembygdens Dag

Vi firar Hembygdens Dag på Kristihimmelfärdsdag den 10 maj i Börstig bygdegård mellan kl 13.00 och 16.00, tipspromenad och kaffeservering. Kl 15.00 blir det underhållning av Gunilla Ahlström. Det är också öppet i Ljungåsen för den som vill besöka hembygdsstugan.                                   Alla Hjärtligt välkomna!

BYALOPPIS I BÖRSTIG  

SKYNDA FYNDA

Första maj mellan 10.00 och 17.00 är gömmorna tömda på "nytt o nött" i Börstig. Ett tiotal hushåll i socknen har på gårdsplanen burit ut fynd som söker ny ägare..... En biltur till en av Skaraborgs sydligaste socknar som ska ge dig möjlighet att göra det riktigt stora FYNDET!!

Dessutom erbjuder Ponnyskolan alla barn en ridtur och i Hjälmsered går det att fika, kaffe o hembakat.                                  

Maria Hörnelius har sin Vävatelje öppen.                                               

Ekebackens Gård & MC camping kommer att ha gammalt o nytt bl.a. prylar från Agora gifthouse, motivtryckta T-shirt o kläder från egna profiltryckeriet, samt loppis & 2 handsgrejer, glass, läsk, godis o varma toast i "fattigstugan". 

För dig som är intresserad av fotokonst visar och säljer John Wyatt i Prästgården av sin produktion, mycket bilder från trakten.

Vi ser fram emot en trevlig dag som fylls av möten med härliga människor, och att du får bekanta dig med Börstig och en del av dess invånare. Skyltning från Åsarp och Trädet.

Börstig ligger mitt emellan Falköping och Ulricehamn, från 46:an tar du av i Trädet eller Åsarp mot Börstig. Små skyltar i vägkanten kommer att leda dig fram till loppissäljarna. Några dagar innan första  maj uppdaterar vi med namn och karta på vilka som deltar i evenemanget, så håll lite koll både på facebook och hemsidan.

Frågor besvaras av Carina 070-487 51 63 eller Anna 072-183 38 08

/loppis-jpeg-bild.jpg

 

                                                    

Mars 2018

Årsmöte i Bygdegårdsföreningen onsdagen den 12 mars kl 19.00 i Börstig Bygdegård, Välkomna!

Våren är på ingående och som traditionen bjuder så har vi en våffeldag i bygdegården söndagen den 25/3. Alla välkomna för en stunds gemenskap någon gång mellan 14-17. Du som är vuxen betalar 30:- för kaffe o våfflor.

Årsmöte Hembygdsföreningen tisdagen den 27 mars kl 19.00 i Börstig bygdegård. Välkomna!

Mässa i Börstig kyrka annandag påsk den 2 april kl 17.00.

Gudstjänst i Börstig kyrka 29 april kl 10.00.

Byloppis är ett nytt grepp som vi tänker prova 1 maj! Den som vill delta har försäljning hemma på gårdsplanen, om du inte vill vara hemma så finns möjligheten att hyra in sig i bygdegården. Beskriv gärna vad du bjuder ut, om det är "linne o lump" "skrot o korn" el "kaffe o kaka" Carina i Hjälmsered och Anna i Nydal samordnar med en karta vilka ställen som är med, lite marknadsföring och praktiskt runt om....                                                                            

Vill du vara med så kontaktar du oss så snart som möjligt för att fånga upp om intresse finns. Carina 070-487 51 63 el. Anna 072-183 38 08

Vill du hyra bygdegården så kontaktar du Carina 070-487 51 63 eller Ingrid 070-685 99 13 eller Hillevi 070 - 274 62 76.

Vill du ha med något på Börstigbladet så maila carina.andersson5@spray.se eller tel. 070-487 51 63

                                         -------------------

Januari 2018

Grötfest i Börstig Bygdegård lördagen den 20 januari kl 19.00, det blir risgrynsgröt, skinka, smör och bröd, kaffe och tårta. Underhållning av Gunnar och Valter Alriksson som kan berätta historier, leda allsång och musikquiz, med andra ord lite av varje. Allt detta för en hundralapp, barnen gratis naturligtvis. Vik denna kvällen för att träffas och umgås i goda vänners lag....   

Alla Hjärtligt Välkomna!

December 2017

Adventsfirande i Ljungåsen onsdagen den 13 dec kl. 18.30 glögg o pepparkakor, kaffe o lussekatter och naturligtvis kvällens höjdpunkt med Kjell-Åkes tipstolva där uppmärksamheten sätts på prov...                                      Alla Hjärtligt Välkomna!                                 

Börstigs kyrka julotta Juldagen kl 6.00.

Grötfest i Börstigs Bygdegård den 20 januari, mer info kommer i januari.

Augusti 2017

Lieslåtter på Kurebo ängar kommer att ske den 5 augusti, naturskyddsföreningen önskar att så många Börstigbor som möjligt deltar med lie eller räfsa eller bara närvaro för att förkovra sig lite om den speciella flora som finns där. Naturskyddsföreningen bjuder på sill och potatis i Kurebo trädgård. Fikakorg och bestick tar ni med hemifrån. Vi ses halv nio vid Kurebo eller när ni har tid att komma.

Gudstjänst på Ljungåsen med Göran Carlsson den 6 augusti klockan 17.00 medtag kaffekorg till en stunds samvaro efter tjänsten.

Brännboll i Hjälmsered hos Bernt o Carina. I år kör vi på en fredag, den 18 augusti 18.30. Alla välkomna antingen som hejarklack eller spela. Tag med något att äta o dricka till knytisen i trädgården, grillarna är tända och kaffe o kaka bjuder vi på.

Utflykt till Falekvarna måndagen den 21 augusti och ett besök hos en blomstervirtuos, Sten Strand 88 år som varje vår planterar ut över 400 dahlior i sin trädgård, se ett repotage i FT den 24 juli. Samåkning från Börstig kyrka 17.15 ta med kaffekorg som vi avnjuter i Sten o Mainas trädgård.                               Vi i hembygdsföreningen hoppas på god uppslutning, vid dåligt väder kolla av med Carina 070-487 51 63.

/dahlia-1.jpg  /dahlia-4.jpg /dahlia-2.jpg

Tipspromenad, torsdagen 31 augusti cyklar vi ner till Trädet och Kronogården för att gå årets sista tipspromenad, fika finns att köpa där, samling vid Börstig kyrka 17.30.

Vill du hyra bygdegården så kontaktar du Carina 070-487 51 63 eller Ingrid 070-685 99 13 eller Hillevi 070 -274 62 76.

Vill du ha med något i Börstigbladet så maila carina.andersson5@spray.se eller tele 070-487 51 63

                             ------------------

Maj - Juni 2017

Hembygdens dag firar vi traditionsenligt på Kristihimmelfärdsdag den 25 maj i bygdegården mellan 13.00 och 16.00, kaffeservering och tipspromenad. Kl. 15.00 underhåller systrarna Barbro Ivarsson och Marita Petersen med dikter och sång. Välkomna!

Gudstjänst i Börstig kyrka Pingstdagen den 4 juni kl 19.00, sommarmusik av Maria Sitte och Jan Björklund.

Tipspromenaderna på Kronogården i Trädet börjar den 18 maj mellan 18.00 - 20.00.

Mars 2017

Årsmöte bygdegårdsföreningen onsdagen den 15 mars kl. 19.00 i Börstig bygdegård. Välkomna!

Årsmöte hembygdsföreningen måndagen den 20 mars kl. 19.00 i Börstig bygdegård. Välkomna

Gudstjänst i Börstigs kyrka annandag påsk den 17 april kl 17.00, AG-kören medverkar, kaffeservering i kyrkan.

Hej, våren är på ingående och som traditionen bjuder så har vi en våffeldag i bygdegården söndagen den 26/3. Alla välkomna för en stunds gemenskap någon gång mellan 14-17. Du som är vuxen betalar 30:- för kaffe o våfflor.

 

Januari 2017

Grötfest i Bygdegården lördagen den 28 januari klockan 19.00, lagom att julmaten sjunkit undan bjuder vi in till grötkalas. Vi kommer att bli underhållna av trubaduren Gunnar Karlberg och avslutar med kaffe o tårtbuffe, allt detta för en hundralapp, alla barn gratis förstås. Ta tillfället i akt att träffas och prata med gamla o nya bekantskaper...  Alla hjärtligt välkomna !

Gudstjänst   i Bygdegården den 29 januari kl 17.00 med Marian Jensen. Servering av kaffe och tårta.

Gudstjänst i Bygdegården den 26 februari klockan 17.00 med Marian Jensen, Åsarpskören sjunger, kaffeservering.

                               ----------------                  

Adventsfirande i Ljungåsen tisdagen den 13/12 kl. 18.30. Glögg o pepparkakor, kaffe o lussekatter och naturligtvis kvällens höjdpunkt med Kjell-Åkes tipstolva där vår uppmärksamhet sätts på prov..:)                 Alla Hjärtligt Välkomna !

Boka även in grötfesten i Börstigs Bygdegård den 28 januari, mer info kommer i januari.

"SOPMÖTE" i Börstigs Bygdegård 16/11 kl 18.30

Södra kommundelens invånare har inbjudet några av våra förtroendevalda som har god insyn i de beslut som ligger till grund för det uppdrag som SUEZ Recycling AB utför med upphämtning av våra sopor.                      Kommunstyrelsens ordförande Conny Johansson samt Lena Sjödahl och Carola Svensson kommer att informera, mötesdeltsgarna kommer också att få möjlighet att ställa frågor och framföra synpunkter.

Alla är välkomna !

Oktober - November

Hembygdsföreningen kommer att fira sitt 40-årsjubileum fredagen den 21 oktober kl 19.00 i Börstigs bygdegård med mat och underhållning.                    Vi har bjudit in Mats Löwing som kommer att kåsera, vi får potatisgratäng o kallskuret, kaffe o kaka samt lite historik ur föreningens aktivitetsagenda. Vi ser fram emot en trevlig kväll och hoppas på ditt deltagande...

För underhållning och fägnad betalar du 100:- och om du behöver specialkost så säger du till när du anmäler dig så fixar vi det. OBS anmälan om deltagande före söndagen den 16 oktober till Carina 070-487 51 63, 0515-520 55 eller     Inger 0515-521 31, 070-640 13 03.   

Alla är hjärtligt välkomna !                                                                

Gudstjänst söndagen den 9/10 kl 17.00, tacksägelsegudstjänst i Börstigs bygdegård, Åsarpskören medverkar, kaffe serveras

Allahelgonatid 4, 5 och 6 november hålls pastoratets kyrkor öppna mellan 10.00 - 17.00. I Börstigs kyrka är det enklare servering den 4 och 5 november mellan klockan 14.00 - 17.00.

Gudstjänst söndagen den 6 november kl 17.00 i Börstigs kyrka, minnesgudstjänst med körmedverkan, kaffeservering

Utflykt till Victorias kafe i Åsarp, vi samlas vid Börstig kyrka den 12 november kl 10,30 för gemensam avresa, vi får betala 30:- för kaffe med dopp. Hon har även lite butik med tovat, luffarslöjd och dörrkransar. Det är bra om du hör av dig till Carina på 070-487 51 63 ifall vi blir många...

Bygdegården är alla välkomna att hyra, en trevlig lokal med modernt kök, porslin och bredband/wifi,                                                                  för förfrågan: Carina 070-487 51 63, Ingrid 070-685 99 13, Hillevi 0515-520 36

Augusti 2016

Lieslåtter på Kurebo ängar kommer att ske den 6 augusti, naturskyddsföreningen önskar att så många Börstigbor som möjligt deltar med lie eller räfsa eller bara närvaro för att förkovra sig lite om den speciella flora som finns där.

Ring till Inger i Kronogården, 52131, och tala om att ni kommer för naturskyddsföreningen bjuder på sill och potatis i Kurebo trädgård.

Fikakorg och bestick tar ni med hemifrån.

Vi ses halv nio vid Kurebo eller när ni har tid att komma.

 

Gudstjänst på Ljungåsen den 14 augusti klockan 10,

medtag kaffekorg till en stunds samvaro efter tjänsten.

 

Brännboll i Hjälmsered hos Bernt o Carina lördagen den 20 augusti 18.30    Alla välkomna antingen som hejaklack eller spela.. Tag med något att äta o dricka till knytisen i trädgården, grillarna är tända och kaffe o kaka bjuder vi på.

 

 

Vill du hyra bygdegården så kontaktar du Carina 070-4875163 eller Ingrid 070-6859913 eller Hillevi 070 - 274 62 76

Vill du ha med något på Börstigbladet så maila carina.andersson5@spray.se eller tel. 070-4875163

 

Maj 2016

Hembygdens dag firar vi traditionsenligt på Kristi himmelfärdsdag 5 maj mellan 13.00 och 16.00 med tipspromenad och kaffeservering i bygdegården, hembygdsstugorna är öppna för att spegla hur en bostad kunde se ut förr.

                          Dessutom !

Intresset för gamla flygfoto har varit stort och som svar på detta hoppas vi att du som har nya eller gamla foto vill dela med dig utav dessa fotoskatter.

Så ta med dig ditt flygfoto, skriv gärna en liten lapp vilken gård det är och om det finns något extra spännande på kortet, så lägger vi ut dem på borden i bygdegården.                                                                                         Bygdegården är öppen från 12.00 om du vill lägga in foton.              

Väl mött till en trevlig hembygdsdag !

                         - - - - - - - - - -

Gudstjänst i Börstig kyrka 8 maj kl 17.00

                        - - - - -  - - - - -

Mars-April 2016

Våren är på ingående och som traditionen bjuder så har vi en våffeldag i bygdegården påskdagen den 27 mars. Alla välkomna för en stunds gemenskap någon gång mellan 14,00 - 17,00. Du som är vuxen betalar 30 kr. för kaffe och våfflor

Gudstjänst i Börstigs kyrka den 3 april kl. 19,00

Vinylkväll i bygdegården fredag 15 april kl. 19,00 tag med någon gammal skiva om du har, så låter vi skivspelaren underhålla oss. Det kommer att blandas med prat, musikquiz, pucko och varmkorv, nostalgiprylar från 50,60 och 70-talet. En kväll som passar alla oavsett ålder. Kaffe och kaka kommer säkert att smaka bra fram på kvällen. Anmäl dig till en trevlig kväll i glada vänners lag redan nu ! du ringer eller sms:ar Carina 070-4875163 eller Eva-Britt 070-3959057 så vi vet hur många vi blir, vi finansierar kvällen med ett inträde på 120 kr.

Välkomna

Mars 2016

Möte angående sophanteringen i Börstig Bygdegård onsdagen 16 mars kl. 18.00 Arbetet pågår nu med att ta fram nya gemensamma avfallsföreskrifter för Falköpings kommun och de övriga åtta medlemskommunerna i Avfallshantering Östra Skaraborg.

Mötet anordnas av Avfallshanteringen Östra Skaraborg

                ----------------

Årsmöte bygdegårdsföreningen, torsdagen 3 mars kl 19 i bygdegården, välkomna!

                ----------------

Årsmöte hembygdsföreningen, måndagen 14 mars kl 19 i bygdegården, välkomna!

                ----------------

Vill du ha med något på börstigbladet kontakta Carina 0515-52055 el. 0704875163 carina.andersson5@spray.se

bokningar av bygdegården hos Carina tel som ovan, Ingrid 52158 el. 0706859913, Hillevi 52036

Du kan även ta del av information på hemsidan www.borstig.n.nu

               ----------------

2014

Nyheter från Ekebacken Gård!

* Nu slår vi upp grinden för vår nya MC-Camping i Börstig!
Kommunen har givit oss klartecken fullt ut och alla tillstånd är i hamn.

* Midsommarhelgen genomförs Ekebackträffen för 3`dje året i rad och vi hoppas att denna MC-träff, som i år även kommer innehålla ett bröllop, blir ett återkommande inslag som blir till belåtenhet för besökare, grannar och övriga i vår närmiljö.
Det blir lite liv och röra men vi hoppas vi inte kommer störa för mycket i by`n!
Alla är välkomna! (OBS: Inträde)

* Anneli löser era önskemål i fråga om tryck , framtagning av original, dekor och applicering på textilier, fordon, skyltar m.m. i vårt Profiltryckeri.

* En liten gammaldags smedja är uppbyggd i ladugården och här smider vi järn och nya planer på gammaldags vis.

Vi önskar Börstigborna och andra kringboende välkomna för en titt och en pratstund i sommarsolen.

Kika gärna in på vår hemsida www.ekebackengard.se för mer info.
MVH: John & Anneli (Tofsen & Yrsela) tel: 0722-50 20 10

 

 

Vill du hyra bygdegården? Ring Carina 520 55, Hillevi 070 - 274 62 76, Ingrid 521 58. Vill du ha Börstig bladet till din dator skicka din adress till ingrid.m.hansson@outlook.com Eller om du vill ha med något i nästa utskick.

  

Vi håller på med utveckling av den här hemsidan över Börstig, hemsidans adress är www.borstig.n.nu

Har någon idéer om sidans utformning, innehåll samt bildmaterial hör av er till nedanstående.

Siv Eriksson              521 91  kringlarp@gmail.com

Lennart Ragnarsson  521 10   hjalmsered6@gmail.com