Välkommen

Välkommen till www.borstig.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

 

 

Bygdegården

Börstigs Bygdegård

Lokalen är bokningsbar för vem som så önskar. Mat och dryck är fritt att hantera som man önskar, ett kök med kyl, frys, dubbla spisar, dubbla micro, två dubbelbryggare, diskmaskin och glas porslin uppläggningsfat mm finns att fritt disponera i samband med hyra av lokalen.

Alkohol är tillåtet för slutna sällskap, däremot är lokalen rök och djurfri eftersom det kan orsaka besvär för många. Åldersgräns är att en myndig person står för hyresavtalet. Lokalen är godkänd för 150 personer, en vikvägg möjligör hyra av liten sal (ca 20 personer) eller stora salen som har en scen och en serveringsdel utmed ena långsidan med 48 sittplatser vid bord, ytterligare bord och stolar finns att ställa ut i stora salen vid stora sällskap.

Priserna är differensierade på så sätt att alla som är skrivna i Börstig socken hyr hela lokalen för 300:-, ett lägre pris som motiveras av mycket ideellt arbete med underhåll av lokalen, övriga hyr den lilla salen för 300:- eller hela lokalen för 600:-. Alla som hyr för minnesstund vid begravning betalar 300:- och behöver inte städa eller ställa tillbaka bord/stolar.

För avhämtning kan stolar o bord hyras för 100:-, likaså porslin 100:-. Lokalen saknar telefon men har ett öppet wifi med fiberuppkoppling. Handikappramp och två toaletter varav en är handikappanpassad. Omgivningen har skogsstigar som lämpar sig för tipspromenader och andra uteaktiviteter.

Vill du hyra bygdegården så kontaktar du:

  Carina Andersson 070-487 51 63

  Ingrid Hansson 070-685 99 13

  Hillevi Henriksson 0515-520 36

/byggd.jpg